ЗA НАС

Фирмата  ,,БАДЕ,,  - доо  од Скопје  е основана 1992 година. Започнува да работи со трговија ,сечење и виткање на сите типови на лимови. Преку долгогодишна работа и инвестиции во масини за преработка на лимови ,во 2000 година започнува со  произвотство на метална галантерија и производи од инокс-росвајт лим.
Нашите производи ги пласираме на домашниот и на пазарите во соседните држави.